vineri, 27 iunie 2008

Drumul spre Costa Rica

Cand am aflat ca plecam spre tarile calde, am fost putin speriate din cauza drumului. Stiam de la Iulia, Radu si Liliana ca ei schimbasera 3 avioane. N-am fost prea incantate de aspectul asta, mai ales ca niciuna dintre noi nu avea prea mare experienta cu zburatul :)). Insa am fost si mai surprinse cand am vazut biletul: spre deosebire de ei, noi trebuia sa schimbam 4 avioane! Cand am ajuns in Costa Rica, ne-am dat seama ca de fapt am schimbat chiar 5 avioane!

Povestea e asa: am trecut pe rand prin urmatoarele orase(aeroporturi): Londra, New York, Miami, San Jose. Pana acum 4. Insa, in Miami am avut parte de prima aventura. Eram speriate la inceput ca nu o sa avem timp destul pt stat la cozi, check-in si altele, dar toate au mers snur pana ne-am urcat in ultimul avion. Ne-am asezat comod in scaunele noastre, ne-am intins paturile, gata de somn, avionul o pornise pe pista, cand il auzim pe pilot: "We have detected some smoke in the cockpit". Da, se pare ca ceva luase foc (se simtea mirosul si inauntru). Ioana a fost putin cam panicata, Anca nu prea (ea zice ca ii era prea somn si nu stia ce se intampla). Dar totul a fost bine pana la urma, noroc ca nu am patit nimic. Avionul s-a reintors la gate-ul de la care a plecat si a trebuit sa asteptam 3 ore in aeroport pana ne-au adus un alt avion :)).

Am ajuns in San Jose pe la ora 3, ora din Costa Rica (e diferenta de fus orar de 9 ore fata de Romania), si apoi am ajuns in Escazu, unde e sediul de la Vialuna si unde ne-au asteptat parintii nostri adoptivi, Iulia si Radu.

P.S. La cererea Ancai,scriem si ca Ioana a stricat telecomanda din avionul catre New York.

SlideShow

Un comentariu:

Ramona spunea...

somn usor Ioana:))