sâmbătă, 20 septembrie 2008

Flamingo..a long long time ago

Pentru a nu pleca datoare din Costa Rica ne-am decis sa va povestim astazi despre weekendul petrecut la Flamingo. Asta a fost cu foarte mult timp in urma asa ca ne cerem scuze daca nu relatam cu lux de amanunte.
Asa ca...a fost odata ca niciodata o dimineata de vineri, cand ne-am urcat in tractorasul nostru frumusel si am pornit spre Flamingo Beach, a great weekend petrecut cu toti cei de la birou.
Prima opripre: Choncal Beach - o plaja fara nisip, doar cu scoici,lume un pic cam multa fata de cum suntem obisnuiti, vegetatie multa si soare. Aici ne-am intalnit cu doi colegi care tocmai trecusera prin experienta unui accident, erau sa se rastoarne saracii...dar din fericire totul a fost bine si nimeni nu a patit nimic.
Dupa ce am facut pozele de rigoare ne-am intreptat spre Flamingo, care era la mai putin de 20 de km de locul unde ne aflam noi.
Ce putea sa ne impresioneze pe noi la casa mai mult decat piscina. Era un pic mai adanca decat suntem obisnuite dar cum deja am devenit intotatoare profesioniste nu ne mai speriem noi asa usor, chiar daca shane rade de noi ca nu stim sa inotam cu capul in apa:-<
A urmat o dupa amiza la plaja din Flamingo, cu ai nostri colegi, unde am vazut un minunat apus de soare dupa care am incheiat seara cu un joc de poker.
Despre asta ce putem spune decat ca sa fiti pregatiti, am devenit experte, amandoua am castigat la mesele noastre, una dintre noi chiar de doua ori.
Ziua a doua am inceputo tot cu Conchal Beach. Ne-a placut ata de mult prima dat incat am vrut bis. Aici ne-am dat pe double banana. Unii s-au accidentat, si-au spart buza, au primit cate un picior/cap in burta(inca nu se stie cauza loviturii)...accidente minore.
Dupa amiaza de sambata unde altundeva de cat la plaja ..la Flamingo, unde am facut baie in ocean pe ploaie, am ingropat un coleg in nisip si seara a urmat balaceala din piscina si un nou joc de poker, de data aceasta fara prea mult noroc..nu am mai castigat...
Cam atat despre Flamingo, mai multe detalii cand o sa ne intoarcem..ca nu mai e mult si va treziti cu noi pe capul vostru.


SlideShow 1
SlideShow 2

 

Niciun comentariu: