duminică, 6 iulie 2008

Aventurierii neinfricati in cautarea crocodililor

A doua zi in Tortuguero ne trezim noi dimineata cu planuri mari. Intristati ca broaste testoase nu am vazut, am vrut sa avem parte de ceva mai multa aventura asa ca am plecat sa vanam crocodili...
Ne inarmam cu toate cele necesare: barca, aparat de fotografiat, si pornim cu inima in dinti la vanatoare.
Locul: Canalul "Cano Negro". Dupa cum ii zice si numele se putea observa faptul ca apa avea o culoare mult mai inchisa decat pe celelalte canale din cauza frunzelor copacilor ce se aflau in descopunere.
Primul crocodil capturat era doar un pui, de vreo jumatate de metru, motiv pentru care ne-am gandit noi ca cel mai bine ar fi sa il mai lasam sa creasca si sa venim cu alta ocazie sa il prindem, asa ca pornim cu toate panzele sus mai departe.
Oau..urmatorul era un monstru in adevaratul sens al cuvantului. Avea mai mult de 2 metri si o cocoasa mare pe spate. Explicatia: crocodilul tocmai luase pranzul, un turist nu tocmai norocos. Glumim, se pare ca aceea cocoasa o avea din nastere.
Navigand mai departe intalnim si o "crocodila" cu mai multi pui, intre 6 si 8. Nu suntem sigure de numarul acestora deoarece erau foarte neastamparati, ieseau si intrau in apa, de aceea a fost greu sa stabilim numarul exact al acestora, parerile sunt impartite.
Considerand suficient numarul de crocodili vazuti pornim in cautarea de aventuri mai palpitante.

SlideShow

Niciun comentariu: