duminică, 13 iulie 2008

Parcul National Manuel Antonio

Ziua 2 in Manuel Antonio am petrecut-o in parcul national de acolo. Ne-am trezit dis de dimineata, ne-am luat tractorul si am pornit entuziasti sa vedem maimutele. Parcul e plin de vegetatie si de diverse animale: am vazut perisoso, deadliest spider in the world, crabi rosii, ratoni, maimute, cuiburi de termite, am fost la El Mirador ca sa admiram privelistea de sus.

Apoi, am incercat plajele din parc. Inutil sa va spunem ca au fost extraordinare. Am fost mai intai pe "Playa Las Gemelas", o plaja pustie, si destul de mica, dar privelistea era super. Ne-am pozat, am mai stat si acolo putin la soare, am mai mancat un biscuite :)) si am pornit iarasi la drum. Am poposit pe "Playa Manuel Antonio", prima plaja populata de aici. Erau foarte multi turisti, apa din nou foarte calda, balaceala maxima si acolo, dar ploia destul de deasa care incepuse ne-a gonit rapid. Cum ne-am ridicat de pe plaja, ploaia a incetat insa. Mergem noi ce mai mergem si gasim o alta plaja, cea mai frumoasa dintre toate pe care le-am vazut pana acum(see pictures). Acolo, si Anca si Ioana au adormit pe plaja, intinse la soare, iar rezultatul e vizibil.. ne-am cam schimbat culoarea.. am cam inceput sa semanam cu cei de aici :)).

Pe ultima plaja, am vazut si chiar am simtit, diferenta foarte mare dintre nivelul apei la flux si reflux. Ba mai mult, Ioana si Anca au fost inundate.. valul le-a udat toate hainele, adidasii, gentile, tot. Noroc ca era soare si s-au uscat repede;))

P.S. Pe aici lumea e foarte prietenoasa cu noii veniti si se pare ca asa au fost si cu noi. Le-am fost pe rand: "amigas", "princesas", "preciosas", "corazones" etc. Stiam noi ca suntem minunate dar nu credeam ca o sa ii vrajim chiar pe toti.
(Frazele de mai sus sunt un pamflet si trebuie tratate ca atare...nu ne credem nici minunate nici princesas:))).

SlideShow

 

Niciun comentariu: